tiistai 8. maaliskuuta 2016

Ensimmäinen SNY -paketti saapui!

Paketti pääsi juuri perille ulkona olevasta lumimyräkästä huolimatta, ei siinä säästä välitetty kun tuli postin saapumisviesti! Eikä olisi parempaan päivään voinut osua saapuminen, olo on supernuutunut ( Niilo päätti että herätään kuudelta aamulla, asioita ja kaupassa käyntejä yms pitänyt hoitaa pitkin päivää Niilon nuhasuudesta ja kiukkuisuudesta huolimatta sekä itse olla kokoajan niistämässä ja köhimässä) ja tämä oli ehdoton päivänpiristys!

Kuvan värit ovat hiukan väärässä, puhelimella kun nyt laiskasti kuvan nappasin :P Mukana siis:

 -2 kerää 7 veljestä väreinä tummanliila ja tummansininen ( oikein mieluista värit ja musta tuntuu että teen näistä kerrankin ITSELLENI jotakin, ehkäpä kumpaakin väriä käyttäen, nämä näyttävät tosi kivalta vierekkäin ( vaikkei kuva sitä todistakkaan))
-Knitpron Cubics 3,5mm puikot ( pääsevät kyllä pian kokeiluun, tuo kokokin minulla oli seuraavana hankintalistalla! Lupaan raportoida miltä tuntuvat käytössä)
-Kissalle herkkuraksuja ( saas nähä mitä tuo meidän nirsoilija on mieltä, näitä ei olla kokeiltukkaan vielä)
-Lapsille suklaamunat (mahtaa kuulua yksi iso nams!) 
-Vanilija-karamelli teetä ja niiden kanssa suklaakeksejä nams! ( mistäs osasitkin juuri tuon valkata, meillä on vissiin kaikkia muita noita pyramidi liptoneita kaapissa, paitsi juuri tätä!) 
Sekä naistenpäivän hemmotteluksi Suklaa-kaura -suihkugeeliä, käsirasvaa sekä kasvonaamio !

Iso ja lämmin kiitos salaiselle ystävälleni, pelastit päiväni!
Musta vähän tuntuun, että pikkumies kun lähtee yöunille, tämä äiti laittaa kasvonaamion kasvoille, käy lämpöisessä suihkussa, keittää teetä ja mutustaa keksejä viltin alla ja vain on ja rentoutuu :)
Hauska fakta muuten; en ole koskaan käyttänyt seiskaveikka lankaa, vaikka se taitaa ollakin yksi suomen tunnetuimmista langoista! Ei mulla siis sitä vastaan mitään ole ollut, ei vain ole koskaan tullut sattumalta ostettua.


Tässä vielä tämmöinen hauska mikä tuli tuolla facebookissa vastaan, hauskaa iltaa kaikille!

Naise elämää?
Jos sää ole itsenäine, sää ole pelottava.
Jos sää ole ystävälline ja ymmärtäväine, sää ole liian kiltti.
Kun sää sano, mitä sää ajattele, sää ole rääväsuu. 
Jos sää ole hiljaa, on sus jotain kummallist.
Jos sää anna, sää ole helppo nakki.
Jos sää pihtaat, haeta joltain muult.
Yritä täsä sit olla.
Jua pari lasi kuaharii.
Venytel tualis semmottis, et pää menee taakse ja kattelet maailmaa ylösalasi.
Hiukka hianon näköst.
Ei iloseks tulemiseks enemppä tarvita.
Pan lähettäen kaikil, joil o väsymyst ja kaikil, joil ei ol ja si kaikil, joil halut viestin laitta.
Kyl o helppo ol naine.
"runo naiseudesta, Heli Laaksonen"


Emmi 

5 kommenttia:

  1. Kiva paketti. Meillä ainakin kisut tykkää noista nameista.
    Kuulostaa kivalta tuo rentoutumissuunnitelmasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Patsy-kissa ei taida itekkään tietää oikein mistä tykkää, välillä tietyt jutut maistuu ja välillä ei sitten millään. Ja mitä kalliimpia herkkuja niin sitä huonommin maistuu :D Rentoutuminen onnistui noin muuten hyvin, mutta meidän suihkun letku sitten hajosi lopullisesti ja vettä vain suihkusi lattiasta kattoon... noh, perjantaina saadaan siihen uusi letku ja suihkukahva :)

      Poista
  2. Kiva kuulla että paketti miellytty, pikku dementtiasta huolimatta =) Siellä sattuu ja tapahtuu. =D Toivottavasti huomenna suihku kunnossa. Täällä jo uutta pakettia pähkäillään =) Aurinkoista viikonloppua =) Snysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan jo innolla, kevät on aina ollut mulle ei niin mieluinen vuodenaika mutta tää kevät taitaapi olla poikkeus. -Ei siis niin että mitään pahaa olisi tapahtunut, mua vaan inhottaa aina kun ei osaa ilma ja luonto päättää olisi talvi vai kesä :D Ja joo, suihku saatiin kuntoon onneksi, kiitos vaarille! Täällä muuten alettiin jo testaamaan uusia puikkoja ja lankaa, päivitän niistä lähipäivinä, mutta sanottakoon että taisi näistä cubicseista tulla uudet lempparipuikot :) Hauskaa viikonloppua!

      Poista