perjantai 8. huhtikuuta 2016

Huhtikuun Salainen Neuleystävä -paketti

Eilen tulikin jo sähköpostiin kortti, jossa kerrottiin että mulle on postia tulossa ja tänään tulikin jo perille. Tuo Smartpost on kyl tosi kätevä ja meilläkin lähimpään pisteeseen on varmaankin 50metriä eikä tarvitse välittää postin aukioloajoista. Ja nopeakin vielä kaikenlisäksi!














Eli huhtikuun SNY-paketti siis löysi tänään perille (viimeksihän paketti oli siis päättänyt seikkailla vähän omia reittejään) ja sieltä löytyi taas kaikkea kivaa;
Ensisilmäyksellä löytyi suklaata ja lakua, Novitan lehti, taikapallo (niille jotka tätä ihmettelevät, ideana on pyörittää lankakerä itse uusiksi ja sinne sisään piilotetaan aarteita jotka sitten paljastuu kun lankaa käyttää, mutta nostan hattua niille jotka malttavat olla avaamatta palloa heti), Dropsin Fabel lankaa kerä, joka on samaa tuon taikapallokerän kanssa sekä paketti ja tulostettuja ohjeita tuolle langalle. Annoin itselleni luvan purkaa pallon, mutta synttärilahjani säästän ensiviikon lauantaihin, eli mun oikeelle synttäripäivälle!


Aarteet jotka löytyivät taikapallon sisältä;
-Sappisaippua (tästä oonkin lukenut, mutten ole koskaan käyttänyt, täytyykin testata tuota tahranpoistoa seuraavaksi kun Niilo taas päättää pärskyttää suullisen porkkanasosetta ympäriinsä)
-Rivilaskin, tuollainen kätevä minkä saa sormen ympärille! On ollut hankintalistalla jo tovin, mutten ole saanut aikaiseksi hommata. Mulla on pari niitä perinteisiä jotka tulee puikkoihin kiinni halutessaan, mutta mulla on ne AINA hukassa, kun enimmäkseen teen suljettua neuletta, jolloin sitä ei voi laittaa kunnolla puikkoihin kiinni. Kissan mielestä ne on myös kivoja leluja joita tiputellaan yöllä lattialle ja sitten tuupitaan ties minne jemmaan.
- Ihanaa Handmade with Love <3 nauhaa
- Kauniit villasukat, en oo itse koskaan kokeillut tuota pitsi-, saati kierretekniikkaa, näyttää hurjan monimutkaiselta! Nämä oli just sopivat ja ihanan väriset, kiitos!
-4 kerää lisää tuota Dropsin Fable lankaa (en usko tän olevan liian ohutta, tai siis että eiköhän se kolmospuikoilla tekeminen onnistu, nyt kun tottunut jo täysin 3,5koon, ei se paljoa pienempi ole!)
-Niilolle viilentävä, helisevä purulelu (tää meni heti käyttöön, taitaa poitsu tehdä kolmatta hammastaan tuosta loputtomasta kuolamäärästä päätellen! Niilo on vielä melko nirso mikä purulelu kelpaa, mutta tän kelpuutti heti!)


Tässä vielä kuvaa sukista, kuva hiukan vääristää väriä, ei pahasti!


Oikein iso kiitos, paketti oli oikein mieluisa!
Kattelin noita ohjeita joita tuli mukana ja tuo lapsen neulejakku vaikuttaa kivalta, musta tuntuu että se voisi olla semmoinen "isompi" mitä lähden seuraavaksi koittamaan. Tosin mitä nopeasti kerkesin selaamaan tuota Novita-lehteä, niin sielläkin oli muutama tosi kivannäkoinen ohje, mitkä voisi kyllä päästä jossakin välissä myös puikoille. Täytyy vielä tarkemmin tutkia lehti!
Mun pipokin lähti taas vähän etenemään, päätin että se saa luvan valmistua pian, että sitä ehkä edes kerran pääsee kokeilemaan ennen kuin on liian kuumat ilmat. Täällä on riittänyt nyt lämpöisiä päiviä ja mie oon ihan pulassa tuon poitsun kanssa. Aurinko kun paistaa on kauhean lämmin, mutta jos tuulee tai on varjossa, niin sitten on kyllä aika viileä vielä. Mutta niin, ensiviikolla lähdetään vihdoin sinne Anoppilaan, tarkoitus oli ensin mennä junalla osa matkasta, mutta mennäänkin nyt autokyydillä koko matka, Pappa kun onkin kiva ja kuskaa meitä. Ollaan siellä sitten pari yötä, mutta automatkoihin kun menee yhteensä AINAKIN 6 tuntia, niin ajattelin ottaa tuon pipon lopun automatkalle näpräämiseksi. Josse siinä sitten valmistuisi.



Huomenna tai sunnuntaiaamuna olisi tarkoitus leipoa jotain kivaa, miehellä sunnuntaina synttärit, meillä on syntymäpäivät ihan lähekkäin ja ajateltiinkin että jossakin vaiheessa Niilo voisi suunnata yökylään niin me voitaisiin käydä jossain syömässä kaksistaan. Tänne on avattu uusi intialainen ravintola joka on saanut paljon kehuja, sitä vähän mietittiin.
Sunnuntaina on myös ensi-ilta teatteria luvassa, itse en pääse paikalle tähän esitykseen, mutta parin viikon päästä meen katsomaan. Oon toki osia nähnyt, hoidin esityksen valokuvauksen, mainosjulisteet sekä käsiohjelman. Menkää te jotka pääsette niin katsomaan: 


Manu Havisalmi: Minä ja Melleri - Kasvaa Ihmisenä
(klikkaa kuvaa lisätietoihin)
10.4.2016 Kotkassa Nelosteatterilla


Tällä viikolla onkin työjuttuja riittänyt. Olen siis valokuvaaja,työkokemusta valokuvaamoista niin Suomesta kuin Lontoostakin, paljon freelance työjuttuja sekä opiskelin alaa vuoden Lontoossa yliopistossa, mutta jouduin sairauden takia jättämään opiskelut ja siirtymään tutkimuksiin Suomeen. Kuitenkin, mulla on Facebookissa sivu, jota pidin yllä Lontoossa, mutta nyt kun ollaan taas kotona Suomessa ja Niilokin kasvaa hurjaa vauhtia ( Tiistaina neuvolassa hiukan vajaa 9kg ja 73,5cm!) niin ajattelin että olisi hyvä aika laittaa pystyyn uusi suomenkielinen sivusto. Kuvauskalenteri lähtikin täyttymään jo ihan hyvin! Keskiviikkona olikin sitten enempi koneella tekemistä valokuvaamisen sijaan, edellä mainitun näytelmän käsiohjelmia tehdessä. Tykkään juuri tällä alalla sen monipuolisuudesta, homma ei lopu siihen että kamerasta painetaan nappia. 
Täältä pääset kurkkimaan mun sivustoa : Valokuvaus Emmi Linnea


Nyt jos vielä vähän iltapalaa (ja niitä suffeleita namss!) ja sitten kömpii untenmaille. Meillä on uudet tyynyt ja voi apua, en ymmärrä miten oon nukkunnu ennen niillä vanhoilla tyynyillä, nää uudet ovat just eikä melkein täydelliset!

Mukavaa alkanutta viikonloppua!
Emmi




9 kommenttia:

  1. Kiva että paketti löysi tällä kertaa suorinta tietä perille =) Alunperin oli tarkoitus laittaa herkutkin taikapalloon mutta kun ostin ne samalla reissulla kun postitin paketin niin sujautin vain paketin sisään enkä enää alkanut purkamaan palloa kaupan edustalla. =)

    Sukat oli todella helppo tehdä, voinkin laittaa ohjeen seuraavaksi mukaan niin voit kokeilla =)

    Kiva että pikku herrakin hyväksyi "lelun", ajattelin että taitaa olla siinä iässä että hampaita tulee. =)

    Teillä pitkä automatka tulossa, hui. =) Itse en tykkää istua tai ajella pitkiä matkoja. Usein myös neulomus pyöröpuikoilla (turvallisemmat kuin puikot) mukana niin menee matka sujuvammin. =)
    Kuulostaa hyvältä tuo teatteriprokkis =) Täytyypä tutustua tuohon sinun valokuvasivuusi =)

    Mukavaa viikonloppua =)
    Ystäväsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin maistui herkut vaikkeivat olleetkaan pallon sisällä ;) Ja joo, olisi kiva se sukkaohje, oon tähän mennessä tehnyt vain ihan perussukkia, raidoilla ja kerran kirjoneuleisien.
      Ja juu, 2 hammasta löytyy pikkuselta alhaalta ja vaikuttaisi että kohta ilmestyy taas uusi!

      En itseasiassa malttanut odottaa noiden lankojen kanssa, vaan siirsin pipon pyöröpuikoilta toisille odottamaan ja aloittelin Fabel-langalla Niilolle neulepaitaa. Meinasin ensin sitä jakkua johon pistit ohjeen mukaan, mutta päätinkin "lämmitellä" villapaidalla, joka oli hiukan simppelimpi tehdä, menee sitten helpommin tuossa automatkalla mukana :)

      Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

      Poista
  2. onpa upean paketin parisi kasannut ja todella kauniit villasukat mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, oikein hyvin onnistunut paketti kaikin puolin :)

      Poista
  3. Oikein sydämellinen, ihana paketti ja kaiken kruunaa maailman suloisin Suffeli eli sinua on hemmoteltu! t. jonkun toisen SNY

    VastaaPoista
  4. Kiva paketti ja ihanat sukat. Sappisaippua on hyvä tuote, sillä lähtee hyvin ainakin ruohotahrat:) Joita kyllä pääset pian jynssäämään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! ja juu oon lukennu paljon hyvää ja onkin ollut tarkoitus hommatta että pääsee kokeilemaan. Meillä tuntuu käyvän niin että jos jotakin hitusen vaaleampaa väriä on pojalla päällä niin se on max tunti ja siihen on ilmestynyt jonkun sortin tahra :D Ja voi, innolla ja kauhulla nurmikkosotkua odotellen :D

      Poista