maanantai 18. huhtikuuta 2016

Synttärilahja

Hulinaa riitti taas tämäkin viikonloppu! Oltiin tosiaan anoppilassa Forssassa tiistaista torstaihin kyläilemässä ja perjantaina tulikin jo heti pikkutähdet vierailemaan. Lauantaina mulla oli synttärit tosiaan ja päivä meni tosi kivasti, sain aamulla nukkua kun mies nousi kaikkien viiden lapsen kanssa ylös ja aamupäivällä lähdettiin koko porukka lähellä olevaan ostoskeskukseen, siellä oli lasten päivä; maistiaisia, piirustusjuttuja joista sitten sai palkintoja, maskotteja osuuspankista, mehufirmasta, osuuspankilta yms viihdyttämässä lapsia. Isommat ei oikein innostunu oli kuulemma "tylsää ja tosi lapsellista" mut kaksoset tykkäs kovin, Aatu varsinkin joka oli ainoa joka malttoi jonottaa ilmaista BR-lelujen heliumpalloa mun ja Niilon kanssa. Niitä jaettiin ekalle sadalle lapselle. Kotona sitten kyllä sisarukset vähän harmittelivat etteivät jonottaneet - olishan ne siinä samalla jonottaneet kun joutuivat viereisellä penkillä kuitenkin odottamaan meitä. Noh, semmosta se on ku ei tiedä miten päin  pitäis ikäisekseen olla ;)
Kotiin kun päästiin niin löhöiltiin vaan kaikki ja herkuteltiin Forssan tuliaisia, sieltä mamma lähetti mukana yhteensä varmaan 5 kiloa karkkia -liioittelematta. Elli sitten toivoi että lähettäisiin vielä viereiseen puistoon ja sinnehän mentiikin, vaikka minä ja Elli taidettiin olla ainoat jotka sinne halusi, mutta kaikki sitten puistossa innostui kun otettiin pallo mukaan, pelasivat yhdessä jalkapalloa ja innostuivat isin kanssa heittelemään korejakin. Illalla maistu kaikille uni kyllä hyvin ja nukuttiinkin sunnuntaina pitkään koko poppoo. Tai siis, puoli kahdeksaan -pitkään. Meillä se on jo oikeasti pitkään hah!







Hulinan keskellä kerkesin avaamaan lahjan jonka Salainen Neuleystäväni lähetti huhtikuun paketin mukana, ja ei olisi ehkä parempaa kirjaa mulle voinut osua :)



Kuten kortissa lukikin, että näitä on sitten hyvä lähteä soveltamaan, juuri niinkuin tykkään! 
Erityisesti nuo palmikko ja pitsi -ohjeet kiinnostaa, tässä jo suunnittelen mielessä kaikkea mihin pääsee soveltamaan! Iso kiitos SNYlleni!!



Niilolle on juuri puikoilla tulossa neulepaita huhtikuun langoista, meinasin ensin toteuttaa neuletakin joka oli yksi ohjeista jonka sain lankojen mukana, mutta automatkaa ajatellen päätin katsoa vielä SNYni vinkkaamaa sivustoa ja otinkin ihan puseroon ohjeen, ajattelin kun en ole ennen tälläisiä neulonnut -virkannut kyllä hupparin ja kahdet housut- niin aloitan mahdollisimman simppelillä. Raidoitus on ihan omasta päästä mutta muuten ohjeen nappasin Dropsin sivuilta. Etupuoli on pian valmiina, sitten vain toinen osa ja kasaan! Tämä Fabel -lanka on tosi mukavaa neulottavaa, mitä nyt pari solmua sain aikaan kun lankoja meni ristiin rastiin laukussa, mutta nekin sai helposti setvittyä!



Niilokin juuri nukahti, eli itse neulonnan pariin toviksi ja sitten itsekkin petiin!
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Emmi

6 kommenttia:

  1. Hienoa että reissunne Forssaan viimein onnistui =) Iloisia kuvia olet ottanut viikonlopun tapahtumista =) Kiva että myös kirja miellytti sinua. Ajattelin tosiaan että siitä ehkä löytyy monia ideoita kun tykkäät mielelläsi soveltaa kivoja malleja. Valinnan varaa nyt paljon =) Hankin sen myös itselleni kuten aiemmin sitä jo pohdinkin =) Jään odottelemaan millaisen paidan Niilo saa päälleen. =)
    Uusi pakettikin jo työn alla =)
    Mukavaa viikon alkua =)
    Ystäväsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja olikin mukava reissu, Niilokin on sen verta reipas matkustaja että ilman kiukkuja selvittiin kumpaakin suuntaan :) Ja juu, kirja on ihan loistava, muutama pitsi ja palmikkomalli erityisesti pisti silmään, että nyt nopsaan tuo paita valmiiksi niin pääsee kokeilemaan! Mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. myöhästyneet synttärionnittelut!

    VastaaPoista
  3. kivan syntärilahjan olet saanut tuota kirjaa mietiskelin itsekkin ostaisinko näytti aika houkutelevilta noi mallit .
    joko sieltä jokin kiva malli pisti silmään ?
    Tälläpäin avatiin juuri uusi kauppakeskus että pitänee käydä vielä pipahtaan sieläolevassa kirjakaupassa kun tuo pahin ryysis menee ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lämpimästi tuota kirjaa, ei tarvitse aina olla netistä penkomassa selkeitä ohjeita! Parikin ohjetta joissa on yhdistettynä palmikkoa ja nyppyjä näyttää erityisen kauniilta, mietin jo mielessäni että jos jonkinlaisen tilkkutyön tekisi, kokeilisi eri ohjeita sen mallikerran verran ja yhdistelisi niitä sitten vaikka viltiksi!

      Poista