torstai 12. toukokuuta 2016

Toukokuun SNY

Heipähei!

Tuntuu että tää viikko on taas ihan pikakelauksella menny eteenpäin. Aletaan olemaan viimein kunnossa flunssan jäljiltä, pientä räkäsyyttä vielä itsellä päällä, voi olla että se mun autoimmuunisairaus pitkittää tätä. Viime lauantaina käytiin flunssaa uhmaten Luumäellä meidän mummon ja vaarin mökillä grillailemassa ja saunomassa Niilon mummon ja ukin kanssa. Oli jotenkin tosi ihana päästä hetkeksi luonnonhelmaan pois kaupungista, hengähtämään ja ah, mie en oo käyny noin 2 vuoteen saunassa, joten oikein kunnon vaarin rakentama puusauna teki poikaa!
Niilokin pääsi mökkeilemään ekaa kertaa ja selvästi nautti olla ulkosalla lähes koko päivän. Hurjan reippaasti jaksoi automatkatkin istua, vaikkei matkaa onneksi olekkaan kun se 80km per suunta.





Sunnuntaina olikin mun ihkaensimmäinen äitienpäivä äitinä. Olo oli kuitenkin sen verran huono ettei uskallettu lähteä mummolaan perinteisille kahveille, vaan jäätiin kotiin viettämään rentoa päivää kolmistaan mieheni ja Niilon kanssa. Mieheltä sain lahjaksi timanttiarvan ja Maraboun dominosuklaata, nam! Harmiksi kyllä meistä ei tullut miljonäärejä arvan myötä. Joku päivä vielä, hah! Iltasella vähän uskallauduttiin tuohon viereiseen puistoon keinumaan hetkeksi. Niilostakin räpsin kuvia pitkästä aikaa ihan oikealla kameralla, pääsi pariinkin otteeseen poseeraamaan äitille; 




Maanantaina mulla olisi ollut hammaslääkäri mutta jouduin perumaan sen tän vielä vähän päällä olevan flunssan takia. Ihme ja kumma sain uuden ajan heti ensiviikon keskiviikoksi. Yleensähän noita kai joutuu aika kauan odottelemaan. Tosin täytyy sanoa että mulla ei oo ikinä mitää ongelmia minkään tuollaisten tahojen kanssa; hampilääkäriin sekä fysioterapiaan saannut suoraan seuraavaksi päiväksi ajan, vaikka pitkistä jonoista varoiteltu, kelan tukien päätökset tulee aina viikon aikana, lääkäriin saan aina ajan ihan helposti jne. Kaikki sukulaiset aina valittaa kun kaikki kestää, ei mulla vaan! Kopkopkop tietysti nyt, nyt kun menin sanomaan niin eiköhän se onni muutu!


Eilen käytiin Karhulassa seikkailemassa, tutustumassa Kasvavaan keskukseen ja mummolassa kahvilla, sekä ulkona pienellä eväsretkellä ennenkuin kotiin tultiin. Ladattiin bussiin kesäkortti niin jos nyt tulisi sitten vähän enemmin liikuttua, se on siis rajattomasti bussilla kulkuta 4kk, 92 euroa. Vaunuilla kun pääsee ilmaiseksi niin se on kiva että toisella meistä aikuisista on se kortti. On se vähän kökköä mennä vaikkapa juuri mummolaan kahville kun matkan hinnaksi tulee melkein 8 euroa yhteensä. Aika nopeasti siis tuo kortti maksaa itsensä takaisin.

Eilen myös tuli toukokuun Salainen Neuleystävä paketti perille;
Paketistä löytyi taas kaikkea kivaa! Oli 7 kerää Miami lankaa, suklaakeksejä, omenakaneliteetä, kirpeitä karkkeja, bodyshopin ihanaa mango suihkugeeliä sekä ihana virkattu lätsä Niilolle, sekä ohje sukkiin jotka sain huhtikuussa ja myös kivoja nappeja!
Lippis oli juuri sopiva Niilolle, täytyy vielä nappi ommella kiinni pitämään tuo takana oleva läppä kiinni, kuten kirjoitikin, ajattelin että semmoinen norsunappi voisi olla söpö! Ja nyo langat ovat aivan ihania, eikä ollenkaan haittaa kirkkaat värit! Ihanan kesäisiä! Ja kuten kirjoititkin, ajattelit ehkä lapsia, ja hyvä niin, koska heille sitä eniten tulee tehtyäkin neuleita ja virkkailuja :)
Kyselit myös että millaisia lankoja toivoisin viimiseen pakettiin. Täytyy sanoa että olet osannut valita aivan täydellisiä sisältöjä tähänkin mennessä, joten enpä oikeastaan osaa sanoa. Ehkäpä jotakin syksyyn sopivaa kuten ehdotitkin, sinnehän sopisikin hyvin juuri tummemmat sävyt, ehkäpä juuri mustaa tai harmaata ja valkoista. Tykkään käyttää kirkkaita värejä siellä tummien seassa, tekee kivan kontrastin! Juuri niinkuin tähänkin mennessä olet lankoja mukaan laittanut; mustaa tai muuta tummaa ja sitten värikästä sinne sekaan! Olen siis avoimin ja luottavaisin mielin ensikuun pakettia odotellessa :)





Tänään pääsin jatkamaan Niilon keskeneräistä neulepaitaa, se joutui odottamaan sairastelun takia. En malta odottaa että saan sen valmiiksi, sormet jo syyhyää päästä kokeilemaan uusia lankoja ja ohjeita! Viikonlopun aikana saankin varmaan melko paljon tehtyä, vierilevat tähdet tulevat viikonlopuksi ja vaikka voisi luulla että siinä huonommin kerkeää omia juttuja tekemään, niin itseasiassa päin vastoin. Isommat muksut kun jaksavat niin leikkiä ja mönkiä Niilon kanssa lattialla, niin ei tarvitse itse olla ihan kokoaikaa Niilon kanssa ;) Sunnuntaina menen myös kuvaamaan kaverin pikkuisen pojan ristiäiset, kävinkin heitä moikkaamassa tuossa tiistaina. Voi miten pieni voikaan toinen olla, tuntui meidän Niilo niin jättiläiseltä toiseen verrattuna. No, eipä elokuuhun enää pitkä aika olekkaan, sitten Niilokin on jo vuoden. Herranjestas kuinka aika oikeasti meneekin nopeasti. Mistä tulikin mieleen että tasan vuosi sitten tuli Patricia/Patsy/Pätsi/Pätsikkä Karjalasta meille. Vaikka sekin aika on mennyt toisaalta tosi nopeasti, tuntuu silti samalla ihan kuin kissa olisi aina ollut meillä. 



Olikin hassu aamuyöllä herätä kun Pätsi tunki kainaloon ja naaman kiinni naamaani. Nukun siis meidän makuuhuoneen lattialla -meillä viime viikolla hajosi sängystä semmoinen keskipalkki. Oli se kyllä vanhakin jo, saatiin tilattua Ikeasta uusi osa siihen, mutta sen saapumista odotellessa meillä on nukkumajärjestelyt vähän uusiksi. Saku nukkuu sohvalla olkkarissa ja minä makkarin lattialla patjalla Niilon sängyn vieressä. Tänään juuri tuli viestiä että ovat lähettäneet tilauksen keskusvarastoltaan. Olisi kiva jos se tulisi jo huomenna jotta saataisiin sänky viikonlopuksi käyttöön, mutta siinä kyllä luki että arvioitu toimitusaika on vasta maanantaina. 
Nyt kuitenkin kun Niilo nukkuu, mie aijon hakea jäätelön pakkasesta ja mennä parvekkeelle nauttimaan auringosta!

Mukavaa loppuviikkoa!
Emmi


3 kommenttia:

  1. todella ihanan paketin olet saanut.

    Ja miten ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia Niilosta =) Kiva että lätsäkin sopi päähän =) Täytyykin alkaa jo suunnittelemaan seuraavaa pakettia. =)
    Snysi

    VastaaPoista
  3. Iloisia värejä, suloinen päähine pikkuisella ja muutenkin keväinen paketti. t. jonkun toisen SNY

    VastaaPoista