torstai 9. kesäkuuta 2016

Kesäkuun käynnistys

Heipähei.

Nyt mie istahan ja kirjoitan, tuntuu että viimiset kaksiviikkoa on menny ihan hujauksessa. Mie oon innostunu taas leipomaan, on tullu tehtyä pataleipiä, rieskaa, suklaapiirakkaa, toscakakkua, raparperikiisseliä, porkkanakakkua... Eipä ainakaa laihtumaan pääse!

Kesälomat kun alkoivat, Elli tuli meille muutamaksi päiväksi ja touhotettiin menemään kyllä kokoajan; heiteltiin koripalloa, heiteltiin firsbeetä, käytiin rannalla grillaamassa. Eilen sitten lähti Elli ja Niilo meni mummolaan yökylään. Hetken huilahdustauko meille miehen kanssa ja tänään tuli Niilo kotiin Aatu-veikan kera. Kerrankin osattiin olla menemättä koko "vapaapäivää" ja vaan nukuttiin ja syötiin ja nukuttiin. Teki kyllä hyvää. Mulla ei nyt tunnu tää kirjotus sujuvan tällä kertaa, joten jaan kuulumisia kuvilla enempi, mutta ennen sitä, SNY pakettini saapui!
Siltä löytyi taas kaikkea kivaa ja ihanaa.
Paketissa oli teeman mukaisesti kertakäyttömukeja, jääpalapusseja, laastareita, saippuakuplia, mehujäitä( tai siis ei jäitä mutta noita mitä laitetaan pakkaseen :) ) jääteetä, puhdistuspyyhkeitä, ihania pehmoisia Alpakkasekoitelankaa eriväreissä ja Niilolle ihana leluauto, mikä napattiin jo pöydältä ennenkuin äiti edes ehti huomata ;) Parini ei vielä paljastanut henkilöllisyyttään joten jotakin on vielä luvassa! Tämä kierros on kyllä mennyt minunkin mielestäni todella nopeasti, mutta mun kevät on ainakin ollut kivempi kuin yleensä, kiitos tämän ringin!





------------------------------------------------------------------------


















Nyt välipalaa ennenkuin Niilo herää!
Ens kerralla sitten enempi tekstiä!

Emmi




10 kommenttia:

  1. ihania kuvia.
    Parisi on hyvin kyllä kasannut viimeisen paketin ja jätti vielä sinulle mietintää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut kaikki paketit enemmän kun mieluisia, vielä jännitetään :)

      Poista
  2. Ui kun olet(te) olleet touhukkaita. =) Paketti oli sellainen sekalainen "ensiapupakkaus" =) Oma tekemäkin valmistui mutta lomailen par'aikaa niin lähettelen postia ensi viikolla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli oikein ihana paketti taas kerran! Täällä vielä jännäillään kuka siellä ruudun toisella puolella onkaan, eli salaisuutesi ei ole vielä paljastunut mitään kautta minulle :) Mukavaa lomailua!

      Poista
    2. Postia laitettu tänään matkaan. Hyvässä lykyssä huomenna perillä, eihän tuo matkakaan kovin pitkä mutta käypi Helsingissä kuitenkin kääntymässä =)

      Poista
  3. Lnaka on ihanaa, pehmoista iholle ja mukavaa neuloa. Hieno kesäpakkaus on pakettisi muutoinkin. Herkullisia leivonnaisia olet lohtinut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja on kyllä, pitää ottaa taas keittiön puolelta aikaa neulontaan niin pääsee kokeilemaan uusia lankoja piakkoin!

      Poista
  4. Ihana paketti. Ehkäpä se salaisuuskin pian paljastuu;)

    VastaaPoista
  5. Kiva paketti! Kauniita kukkia! Kivaa juhannusta!

    VastaaPoista